Geboortekaartje model Bobbi kies uit stempel, digitaal of letterpress drukwerk

  • Na bestelling, persoonlijke contact
  • 3 varianten mogelijk
  • Indruk maken met een prachtig geboortekaartje
  • Betalen met iDeal, Paypal of achteraf
€ 100,00

Of vraag een offerte aan

Een speciale gebeurtenis vraagt om een bijzonder kaartje. Dat kan bij Karakterprints!

Een gaaf geboortekaartje met een wasbeertje wat te koop is in maar liefst 3 varianten. Dit kaartje is zowel in digitaal gedrukte- en letterpress variant te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk de kaartjes zelf te stempelen.

Letterpress gedrukt: Het kaartje wordt dubbelzijdig gedrukt op mooi dik 600 grams papier. Door de druk van de persen ontstaan een mooi reliëf in het papier. Elk kaartje wordt een voor een gedrukt wat het kaartje een authentieke uitstraling geeft.

Digitaal gedrukt: Het kaartje wordt digitaal gedrukt op mooi dik 350 grams papier.

Geboortestempels: Je ontvangt een mooi pakketje thuis. Ik snij het papier voor jou op maat en je ontvangt 4 stempel2 voor de voor- en achterzijde met twee doosjes inkt. Je kunt de geboortekaartjes dan zelf stempelen. Dit maakt het sturen van de kaartjes natuurlijk extra bijzonder! Het karakter van een stempel geeft de kaartjes een bijzonder authentieke uitstraling. Het is mogelijk om de stempel voor de voorzijde inclusief het papier eerder te ontvangen. Na de geboorte hoef je dan enkel nog de gegevens door te geven en wordt de andere stempel binnen 2 werkdagen verstuurd. Standaar wordt 600 grams katoenpapier geleverd, meer er zijn diverse andere papiersoorten leverbaar. Ook qua stempelinkt zijn andere kleuren mogelijk!

geboortekaartje wasbeer