Print en Pint arrangement

Het stoerste uit je in de regio! Combineer een ambachtelijke drukworkshop met een heerlijk Beer en Food menu van Mr. & Mrs.

  • Locatie; Karakter Prints en Mr. en Mrs. Panningen
  • Kosten; 50 euro p.p. (te boeken van 6-10 personen)
  • Inclusief; materiaalkosten en beer en food menu
  • Duur; 4.5 uur

Ga zelf aan de slag met loodzware drukpersen, oude houten letters en vette inkt. Druk samen met collega’s, familie of vrienden je eigen posters bij Karakter Prints. Na de worskhop ga je met vieze handen en een stapel versgedrukte posters richting Mr. & Mrs. waar een Beer en Food menu op je staat te wachten. Kies uit 4 lekkere speciaal biertjes in combinatie met heerlijke hapjes van de Mr. & Mrs. Plank.

Het ideale uitje voor vriendendagen, vrijgezellenfeesten of teamuitjes. Dit arrangement is ook te combineren met een Wine en Food menu. De kosten bedragen dan 45 p.p.

Het programma van dit arrangement ziet er als volgt uit.

Om 14.30 arriveren jullie in de studio van Karakter Prints in de Frisfabriek in Panningen. Hier staan oude persen, duizenden drukletters, lege vellen papier en potten inkt op jullie te wachten. Op twee persen gaan jullie samen aan de slag met het drukken van gave posters. Tijdens de workshop ga je experimenteren met de verschillende mogelijkheden van het old school drukken. Jullie bepalen zelf wat er gemaakt wordt! Flarden van songteksten, herinnering van jullie vriendengroep of (een poging tot) het maken van kunst. Alles kan!

Rond 16.45 wordt er afgesloten en nemen jullie de versgedrukte posters mee richting Mr. en Mrs. in Panningen (loopafstand). Hier worden jullie ontvangen voor een heerlijk Beer en Food arrangement.

Je kiest 4 speciaal biertjes van de bierkaart en geniet van heerlijke hapjes van de Mr. & Mrs. plank. Deze bestaat uit spicey chicken wings, gehakt schijfjes, uienringen, cervelaat, kaasblokjes, toastjes en eiersalade. Het is ook mogelijk om een High Wine arrangement te boeken ipv een Beer en Food menu.

print-en-pint-mr-mrs-panningen-karakter-prints


Neem contact op voor meer informatie