In de Media; visitekaartje stempel voor boekboetiek.be

  • zaterdag 29 augustus, 2015
  • Bart Heesen

Schermafbeelding 2015-08-29 om 07.41.20Vanwege de 250e like op Facebook gaf ik onlangs een aantal Prints en Stempels weg. Een van de winnaars was Annelies Mensch van Boekboetiek.be. Op haar blog schrijft ze over haar passie voor lezen. Op haar verzoek ontwierp en maakte ik een visitekaartje stempel.

De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen voor visitekaartjes stempels. Naast dat het een leuke alternatief is in een vergelijkbare prijscategorie als de goedkopere Schermafbeelding 2015-08-29 om 07.41.38drukwerkaanbieders, is het ook een manier om op te vallen. Het stoere en rauwe karakter van een stempel in combinatie met een leuk papier zorgt voor opvallende kaartjes. Veel mensen kiezen voor blanco kraft kaartjes, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan bijzondere alternatieven, zoals een stukje hout, stukken telefoongids of misschien zelfs glas.

Je kunt je eigen ontwerp opsturen, maar ik kan ook wat voor je ontwerpen. Je geeft dan je ideeën door, waarna ik aan de slag ga. Wanneer we beide tevreden zijn maak ik een stempel en verzend ik deze zo snel mogelijk.

Eergisteren werd ik via Twitter verrast met een bericht. Annelies had op haar blog aandacht geschonken aan de stempels van Karakter! En zo werd een win-actie een win-win situatie :)

De blogpost over Karakter vind je hier.

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints