Styling Bruiloft

  • dinsdag 2 januari, 2018
  • Bart Heesen

Een stempel is een ideaal middel om je bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Een enkele stempel kun je inzetten voor save the dates, trouwkaarten, labels aan trouwboeketten en tafelschikkingen.

Een mooi voorbeeld hiervan is de stempel die ik maakte voor de bruiloft van Suzanne en Koen. Ik zag het resultaat laatst bijkomen op het Instagram profiel van DoorSuus, die verantwoordelijk was voor de styling en stationery.

De stempel werd op zelf gezaagde houten boomstammetjes gestempeld. De prachtig gestylde tafels kregen daarmee een persoonlijk karakter.

Bij Karakter kun je kiezen uit verschillende stempelontwerpen die voor jou worden gepersonaliseerd. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren of om iets te laten ontwerpen.

Fotocredits; Milou van Ham fotografie

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints