stempel voor papieren tassen

  • woensdag 20 april, 2016
  • Bart Heesen

Sinds 1 januari krijg je in winkels geen plastic tassen meer. Papieren tassen zijn een leuk en milieuvriendelijk alternatief en zijn de afgelopen maanden het straatbeeld aan het veroveren. De natuurlijke uitstraling van de tasjes is veel mooier dan al het glimmende plastic. Zeker met een stijlvolle opdruk zijn papieren tasjes vaak hartstikke mooi. Natuurlijk wil je voor de herkenbaarheid wel een logo op de papieren tassen hebben en daar komen de stempels van Karakter Prints om de hoek kijken! Bij Karakter bestel je een stempel in elk gewenst formaat. Een stempel die qua uitstraling ook nog eens past bij het authentieke karakter van papier.

Met een op maat gemaakte stempel kun je jaren vooruit en kun je honderden tasjes stempelen. Daarnaast is het een betaalbaar alternatief voor bedrukte tassen, wat vaak alleen voor de grote winkeliers interessant is.stempel tassen

Hoe groot moet ik gaan?

Deze vraag wordt me vaak gesteld. In de meeste gevallen adviseer ik de gulden middenweg. Een kleine stempel op een grote tas valt meestal wat in het niet, terwijl een hele grote stempel vooral niet heel praktisch is wanneer je heel veel moet stempelen.

Een formaat van rond de 10x10/15x15 cm is een mooi formaat voor een stempel. Wanneer je bedrijfsnaam, tekst of afbeelding duidelijk naar voren komt is deze ook van enige afstand nog prima leesbaar.

Het stempelen gaat dan ook vrij eenvoudig. In dit filmpje laat ik zien hoe je de inkt mooi verdeeld over grote stempels. Dit omdat de door mij aangeboden inktkussens kleiner zijn dan de grote stempels. Waarom? Omdat de inkt die ik gebruik veel fijner werkt dan andere (kantoor)inkten en omdat grote inktkussens bizar duur zijn.

 

 

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints