Standaard assortiment letterpress geboortekaartjes

  • woensdag 6 januari, 2016
  • Bart Heesen

standaard letterpress geboortekaartjeJe wilt een letterpress geboortekaartje, maar beschikt niet over ontwerpers-skills of een vormgever in je omgeving? Geen probleem! Naast de mogelijkheid om bij Karakter een eigen ontwerp te laten maken vanaf 75 euro, bieden we nu ook enkele standaardontwerpen aan in de webshop. Op deze manier proberen we authentieke kaartjes voor iedereen toegankelijk te maken.

Hoe het werkt...

Het concept is simpel! Jij kiest een ontwerp en wij maken voor jullie het kaartje. Voordat we gaan drukken hebben we contact met elkaar om samen door te nemen welke aanpassingen nodig zijn.

standaard letterpress geboortekaartjeNatuurlijk passen we de teksten naar jullie wens aan, maar ook uitgebreidere opties zijn mogelijk. Zo kun je meebeslissen over de  kleuren, kun je kiezen uit diverse papiersoorten (van goedkoop, tot duurder en van katoenpapier tot kraft) en kun je kiezen om al dan niet kleur op snede (gekleurde zijkanten) toe te passen. Ook aanpassingen is het ontwerp zijn tegen geringe meerprijs mogelijk.

De serie bestaat nu nog uit een lijn geboortekaartjes, maar deze zal snel uitgebreid worden, met trouwkaarten en natuurlijk nog meer geboortekaartjes.

Je hebt al een ambachtelijk gedrukt letterpress geboortekaartje vanaf 200 euro.

 

 

 

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints