Save the date stempel

  • vrijdag 6 maart, 2015
  • Bart Heesen

Save the date stempelGa je trouwen? of heb je iets bijzonders te vieren? Stuur dan eens een save to date kaartje om je gasten alvast in de stemming te brengen. Een save the date stempel is een leuke wijze om op diverse creatieve manieren je bijzondere dag onder de aandacht te brengen. Denk aan een stempel voor op een kaartje of een envelop, maar ook aan originele mogelijkheden zoals een save the date stempel op een stukje hout, stof (van je trouwjurk?) of steen. Met de diverse soorten stempelinkt, is niets te gek.

voorbeeld save the date stempelDe afgelopen maand heb ik voor verschillende bruiloften een save to date stempel mogen maken. Een eenvoudig ontwerp met naam een datum, werd gecombineerd met een stoer design.

De save the date stempel verder doorvoeren

Met het ontwerp van een save the date stempel kun je alvast een klein voorproefje geven van het uiteindelijke trouwkaartje. Dit design kun je eventueel ook doorvoeren in menukaarten, tafelindelingen enz. Dit kan in stempels, maar ook in (Letterpress) drukwerk.

Ook voor de mogelijkheden om je bruiloft of feest bijzonder aan te kleden met persoonlijk drukwerk kun je uiteraard terecht bij Karakter Prints. Wat te denken van kaartjes voor ballonnen, bloemen of een bedankje.

Update; De webshop heeft een groeiende collectie save the date stempels. Een standaard assortiment, al dan niet te personaliseren met jullie namen, datum en meer!

 

 

 

 

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints