Letterpress Zwart Wit

  • donderdag 15 maart, 2018
  • Bart Heesen

Zwart wit saai? Echt niet! Letterpress geboortekaartjes of trouwkaarten in zwart wit hoeven helemaal niet saai te zijn. Sterker nog...Met een mooi ontwerp en het juiste papier blijkt een zwart wit letterpress kaart bijzonder stijlvol te zijn.

Less is more

Zwart wit drukwerk leent zich bijzonder goed voor basic ontwerpen. Door de diepe indruk in het papier komt het ontwerp mooi uit en worden de kaartjes bijzonder mooi.

Zwart wit geboortekaartje

zwart wit kaartje letterpressmodern geboortekaartje letterpress

 

 

 

 

 

Een mooi voorbeeld van een eenvoudig geboortekaartje in zwart wit is dit letterpress kaartje voor Jazz. Dit kaartje werd gedrukt op bijzonder handgeschept papier uit Portugal, wat gemaakt wordt uit oude kleding. De letters en bolletjes vallen mooi verdiept in het papier. Super basic, maar heel erg mooi!

Zwart wit trouwkaartzwart wit trouwkaart

Ook trouwen in klassiek zwart wit gaat prima! In kleding een veelgebruikte combi, maar ook voor de styling en dus ook de trouwkaarten een mooie combi. Samen met een stijlvolle envelop is dit prachtige combi.

Zwart wit visitekaartjes

visitekaartje zwart wit letterpressLetterpress visitekaartjes in zwart wit zijn wellicht wat meer voorkomend. Ook hiervoor geld hetzelfde als hierboven al genoemd. Door het mooie papier en de diepe indruk is dit een mooie combi voor zakelijke visitekaartjes.

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints