Letterpress visitekaartje

  • donderdag 19 januari, 2017
  • Bart Heesen

Het reliëf en de vette inkt van dit letterpress visitekaartje, geven dit zwart op zwart gedrukte kaartje een bijzonder stijlvol karakter. 

trapdegelSinds kort heeft Karakter Prints enkele nieuwe bijzondere papiersoorten op voorraad. Mooie dikke papieren, met een authentieke en natuurlijke uitst
raling die ook nog eens zacht zijn - waardoor er mooi, strakke indrukken gedrukt kunnen worden. Voor Just Blocks mochten we de antraciete variant  de vuurdoop geven.

Het kaartje werd door ons ontworpen en een-voor-een gedrukt op de trapdegel. Terwijl de witte sneeuwvlokken naar beneden vielen, drukte wij zwart op zwart. Een groter con
trast kon er niet zijn!

Ook geïnteresseerd in zo'n stoer kaartje? Liever iets heel anders? Of nieuwsgierig naar de andere papieren? Neem vrijblijvend contact op!

Een overzicht van de prijzen vind je overigens hier.letterpress zwart

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints