Geboortekaartje stempelen

  • woensdag 17 april, 2019
  • Bart Heesen

naamstempel De zelfde stempel van vogeltje op de kaart werd ook gebruikt om de envelop mee te versieren

De afgelopen weken zijn er weer verschillende klanten aan de slag gegaan om hun eigen geboortekaartjes te stempelen. Mooie papieren in combinatie met het unieke karakter van een stempel zorgde voor gave eindresultaten.

Geboortestempel

Een geboortestempel kan ik op maat voor jullie ontwerpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Daarnaast biedt Karakter de unieke 3,2,1 serie aan, waarbij je een ontwerp kiest en vervolgens de keuze hebt uit drie drukvormen. Print, letterpress of dus stempelen.

Wat is de werkwijze?

geboortestempel deze geboortestempel werd gedrukt op dik 700 grams katoenpapier, waardoor hij stevig staat

Vrijwel alle klanten twijfelen in eerste instantie over de keuze van een stempel. Dit omdat ze verwachten dat dit veel werk zal zijn en/of dat het lastig is om een mooie afdruk te maken.

Niets blijkt echter minder waar! Een geboortekaartje stempelen gaat in rap temp.

De enveloppen en het papier worden op elk gewenst formaat door Karakter geleverd. In het pakketje ontvangen jullie ook de geboortestempels en de diverse soorten inkt. Hierna kunnen jullie zelf aan de slag. Vaak kan al een gedeelte van de kaart voorafgaande aan de geboorte gestempeld te worden.

De kaartjes worden zo ontworpen dat het haalbaar is om een mooi resultaat te leveren. Daarnaast zijn stempels vrij vergevingsgezind. Het kaartje krijgt een authentieke uitstraling wanneer niet alles even goed dekt of een beetje scheef staat. Ook hiermee wordt in het ontwerp rekening gehouden.

 

Gerecycled geboortekaartje Voor dit kaartje werd oud papier gebruikt, zodat elk kaartje uniek is.

Unieke kaartjes!

Wil je zelf ook aan de slag met een uniek kaartje? Laten we eens naar de mogelijkheden kijken!

Wist je bijvoorbeeld dat je ook geboortekaartjes kunt stempelen op leer, stof, hout, beton, kartonresten enz.?

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints