Fluor Roze letterpress geboortekaartje

  • maandag 25 april, 2016
  • Bart Heesen

Fluor roze letterpress kaartjeFluor roze...dat knalt!

Zo mooi kan enkel typografie op een geboortekaartjes zijn! Dit fluor roze letterpress geboortekaartje werd gedrukt op helder wit 700 grams papier, een kleurencombinatie die absoluut opvalt. De afwijkende felgroene kleur aan de zijkant maakte dit eigenwijze geboortekaartje helemaal af.

Dat het kaartje veel reacties opriep mocht in enkele weken later ervaren tijdens de Feelgood Market in Eindhoven. ' Hey dat is toch het kaartje van...!' en ' Mag ik eens vasthouden?' waren die dag veelgehoorde reacties.

Dat wil ik ook!

Wil je zelf ook een geboortekaartje zoals deze? dat kan natuurlijk! Bij Karakter Prints kun je het kaartje naar wens laten ontwerpen. Daarnaast kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met tekst. Een leuke bron van inspiratie is dafont. Op deze site staan tal van gratis lettertypes. Het leuke aan deze site is dat je zelf al de gewenste tekst in kunt voeren, zodat je meteen ziet hoe dit er uit zou zien. Niet helemaal tevreden over je eigen ontwerp? ook dit kunnen we voor je pimpen!

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints