Flavourites Live, Print & Inspire en het Bruydshuys

  • maandag 29 oktober, 2018
  • Bart Heesen

De komende maand stap ik 3 keer in mijn auto om het land in te gaan met Karakter. Ik zal live gaan printen tijdens 3 gave evenementen in Utrecht, Amsterdam en Gorinchem.

wedding event Gorinchem Classic Romantic Wedding Event

Het Bruidshuys organiseert een exclusief wedding event voor aanstaande bruidsparen. Op uitnodiging van Pam vd Dungen mag ik hier live demonstreren hoe mijn kaarten gedrukt worden. Natuurlijk hoop ik dat de toekomstige koppels geïnspireerd raken om vervolgens hun aankondiging door mij te laten drukken. Op dit moment werk ik -gemotiveerd door Pam's enthousiasme aan een nieuwe lijn trouwkaarten. Verwacht Dip Dye, Handgeschepte papieren en mooie blinddrukken. Romantisch, puur en authentiek zijn hierin leidend.

Naast mijn werk zijn oa. Dirk Zeelenberg, Robert Dresia, Mari vd Ven en diverse andere gave aanbieders binnen dit segment aanwezig.

Drukwerkdeal Print & InspireDrukwerkdeal Print & Inspire

Een dag later mag ik weer de auto instappen. Dit keer richting de Fabrique in Utrecht, waar het Print & Inspire event van Drukwerkdeal plaatsvind. De hele dag zal ik met twee persen aanwezig zijn om naast alle digitale innovaties te laten zien hoe drukwerk decennia geleden (en nu natuurlijk) gemaakt werd. Erg gaaf om hiervoor uitgenodigd te zijn!

 

flavourites liveFlavourites Live

Na deze events kan ik me twee weken voorbereiden op 3 dagen Flavourites Live in de Kromhouthallen in Amsterdam. Flavourites is een van de gaafste events waar toffe webshops en makers samenkomen.

Samen met een aantal andere toffe makers mag ik inzichtelijk maken hoe producten tot stand komen. Op dit moment wordt hard aan deze plannen gewerkt en het beloofd een gave stand te worden, waarnaast drukwerk ook andere gave producten te zien zullen zijn.

 

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints