Etsy made in NL Maastricht edition

  • woensdag 29 november, 2017
  • Bart Heesen

Afgelopen weekend vond de Etsy made in NL Maastricht Edition plaats in de Lambert in Maastricht. De organisatie was in handen van de dames van de Supermarket.

Foto's door Jonathon Vos Photography

Ik stond al vaker op evenementen, maar nog nooit mocht ik in zo'n imposante omgeving staan als die van de Lambert -een oude kathedraal, met prachtige koepels, gevelven en glas in lood ramen.

Samen met andere toffe makers als Amber Delahay, Atelier Haven, Studio Annie en Olivia Bertus mochten we de beursvloer vullen met een lading handgemaakte producten.

In twee dagen tijd passeerde ca 2000 mensen de stands. Bij de stand van Karakter Prints probeerde ik samen met Petra de mensen te verrassen met een vers gedrukt visitekaartje, wat in de smaak leek te vallen. Ook de nieuwe prints en Lttrprints werden enthousiast ontvangen.

Een leuke aftermovie van Studio Volt vind je hier: https://www.facebook.com/studiovoltmaastricht/videos/2092888367605970/

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints