Dutch Design Week

  • woensdag 26 oktober, 2016
  • Bart Heesen

De beste idee├źn worden last-minute bedacht! Zo ook mijn weg naar de Dutch Design Week. JW van Mizdruk Letterpress heeft een belachelijk tof atelier op het al net zo inspirerende Sectie-C in Eindhoven. 'Of ik zin had om tijdens de DDW te komen drukken?' 'Uhm, JA!'

En zo gebeurde het dat ik van de ene op de andere dag op een van de meest toonaangevende evenementen van NL stond te drukken. De werkplaats van JW is een waar walhalla voor alle drukkers, typografen, vormgevers en liefhebbers van beeld. In zijn werkplaats maakt JW tof werk wat hij zelf misdruksels noemt. Steevast gevolgd door de uitspraak ' Ik ben de meest eigenwijze drukker van Eindhoven'. Ik durf na twee dagen intensief samenwerken wel te stellen dat niets aan die uitspraak gelogen is.

Gedurende het mooie eerste weekend wisten velen de weg naar de werkplaats te volgen. Tussen al het gelul door waren we ook nog in staat diverse prints te maken.

Op m'n nieuwe eigenwijze drukvriend JW!

dutch-design-week-2 dutch-design-week-3dutch-design-week-1

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints