Dagblad de Limburger

  • zaterdag 14 februari, 2015
  • Bart Heesen

Dagblad de Limburger schreef vandaag een flink artikel over Karakter Prints. Gisteren kreeg ik een fotograaf en journalist van Dagblad de Limburger over de vloer. Door de verschillende stempels die ik op Facebook had gepost waren ze me tegen gekomen. Samen hebben we een hele tijd gesproken over mijn passie voor het oude drukambacht en het maken van stempels. Zie hier het resultaat!Limburger.14.2.15

 

In Dagblad de Limburger; En daarna?

Nadat het bericht in de krant heeft gestaan heb ik diverse leuke reacties mogen ontvangen. Enkele mensen die vroeger (of nog steeds) in dee drukkerij gewerkt hebben, zochten contact. Zo kwam ik in contact met een drukker, boekbinder en letterzetter. Allemaal mensen uit de regio die ik tot voor zaterdag nog niet kende. De komende tijd gaan we afspreken om over het mooie drukkersambacht te praten. Wie weet wat er uit voortkomt!

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints