Creative Life 2017, een impressie

  • zaterdag 1 april, 2017
  • Bart Heesen

Karakter portfolieUhm is het nog te laat om te bloggen over Creative Life? Ach, weet je....ik doe het gewoon!
24,25 en 26 maart deelde is samen met Linda van Studio Dada een stand in de te gekke Werkspoorkathedraal in Utrecht, tijdens Creative Life. Een evenement waar ik tussen de tofste illustratoren, webshops, plantenwinkels (waaronder onze overburen van Rood & Bloem) en andere toffe shops en creatieve ondernemers mocht staan. Het

bakfiets karakter

Creative Life @Werkspoorkathedraal

Op donderdag vertrok ik samen met Linda en mijn schoonvader in een volgeladen bus richting Utrecht, om vervolgens onder de indruk te raken van de geweldige locatie. De Werkspoorkathedraal was ooit een fab
riekshal waarin gewerkt werd aan treinstellen. Rails, kranen, bedieningskasten...alles was nog aanwezig, incl te gekke belettering!

Uiteindelijk mochten we ons natuurlijk ook nog in het zweet werken om de stand mooi op te bouwen. Linda
en ik werkte eerder het concept uit, zodat onze stands mooi aansloten. Samen vormden we een bond gezelschap!

stempelEn toen 3 dagen Creative Life! Wow! Dit was het eerste grootte evenement wat ik met Karakter Prints deed en dat heb ik geweten! Vanaf het moment van opening tot de laatste minuut op zondag heb ik staan praten met enthousiaste mensen, ontmoette ik de mensen die ik enkel ken van Facebook en Instagram (blijken ze ook ineens heel normale namen te hebben) en drukte ik bovenal de ene na de andere print op verzoek op mijn mobiele drukkerij.

Nauwelijks tijd gehad en al helemaal geen tijd gehad om rond te lopen. Na 3 dagen ken ik het hele evenement dus enkel van de Instagram foto's van anderen. Gelukkig begreep ik dat de andere standhouders hetzelfde luxe-probleem hebben gehad.

Linda en Bart Organisatie, Monique van Happymakersblog, Linda en onze leuke overburen van Rood & Bloem (ook nauwelijks tijd gehad om mee te praten) bedankt voor 3 mooie dagen!

 

Bart Heesen

Bart is eigenaar van Karakter Prints. Heeft een passie voor het drukkersambacht en stelt zich als doel hier zoveel mogelijk over te leren en dit in oorspronkelijke vorm, met een hedendaagse twist, toe te passen in zijn werk. Denkt graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen.

@karakterprints